No niin, aamupäivästä soittelin sitten viralliset tulokset. Ja kyllä, positiivinen oli vastaus tänäänkin :) Soittelin työpaikalta, ja luonnollisesti yritin kuulostaa siltä, että tavallinen työpuhelu on kyseessä, jos vaikka joku sattui kuulemaan. No, rouva puhelimessa sitten ilmoitti, että positiivinen on, johon minä että, että jahas, selvä homma. Rouva vähän huolestuneena sitten, että onhan tämä nyt toivottu tulos. Olihan se, joten onnittelut sain, oli sitten pakko todeta hänelle todeta, että töissä ollaan... Hän ymmärsi kyllä sitten vaisuuteni.

Sitten sainkin numeron soitella neuvolan puolelle, ja kuulin millä raskausviikolla mennään. Elikkä viikko on kuulemma 5, joten aika alussa tässä ollaan (mulle on vielä hiukan hämärää, mitä nuo viikot tarkoittaa, mutta se varmasti selviää... Google laulamaan!). Ekan neuvola-ajan sain maaliskuun alkuun, joten ei tässä onneksi kovin pitkään tarvitse odotella. Ja tietenkin ohjeet elellä terveellisesti. No, sehän se on jokaisen uuden vuoden lupaus, nyt on sitten syy pitääkin se lupaus ihan oikeasti.

Olo on ihan epätodellinen, varsinkin kun en edelleenkään "pode" mitään, paitsi pientä väsymystä. Toki, ei tässä nyt mitään kaipaakaan, ehkä se sitten vaan tuntuisi todellisemmalta. Kaipa tämä tästä selviää.

Eilisiltana pohdittiin miehen kanssa työnimeä tulevalle perheenjäsenelle. Mies ehdotti, että kutsutaan sitä projektiksi, virkamiehiä kun molemmat ollaan. Juu, en oikein sille lämmennyt, eikä mieskään sitten loppujen lopuksi. Siispä kaikkien mahdollisten sekopäisten ideoiden jälkeen tultiin tulokseen, että tulokas olkoon toistaiseksi vompatti. Jotenka jos puhun vompatista, tiedätte, mistä puhun!

Kiitos muuten onnitteluista, ne lämmitti! Kiva, kun saa vuodattaa tuntoja näin, tutuille kun ei vielä oikein viitsi kertoa.