No niin, aamulla siis tehtiin "virallinen" raskaustesti, ja huomiseen pitäisi jaksaa odottaa tuloksia. Toisaalta uskon kyllä sen apteekkitestinkin tuloksia, mutta jotenkin tuntuu siltä, että tarvitsen varmistuksen. Tuntuu helpommalta kuulla testin tulos hoitajalta, joka osaa (tai ainakin niin uskon) kertoa, mitä sitten pitää tehdä. Homma kun ei ole mitenkään tuttua mulle.

Viime yökin meni osittain pyöriessä. Tai siis nukuin kyllä paremmin kuin edellisenä, mutta heräilin ainakin kymmenen kertaa. Jännitystä lienee. Alkaa vaan olla aika väsynyt olo. Edelleen.

Aamulla työmatkalla juttelin miehen kanssa kaikista näistä jutuista, joita pitäisi nyt välttää. Katselin eilen netistä jotain listaa, jossa lueteltiin ruokia, joita pitää välttää. Toki kyllähän ne suurin piirtein jo tiesikin, mutta silti tuli synkkä fiilis lueskella sitä. Graavilohi ja sushi kun ovat suuria herkkujani, samoin monet tuore- ja homejuustot. Ja onko niin, että pihvikin pitää syödä kypsänä?!? Ja salmiakkiakaan ei saa paljon syödä. Sattuu olemaan ainoa karkki, jota syön. Argh, ei tule olemaan helppoa... Aamukahvista ei kyllä suostu luopumaan, toisaalta en sitä sen enempää päivän aikana juokaan, joten se ei liene murhe.

Huomenna sitten virallisen testin tuloksista...