Joulun tienoilla muutaman viinilasillisen innoittamana aloimme mieheni kanssa keskustella mahdollisen tulevan jälkikasvun hankkimisesta. Vaikka molempien ajatukset ovat aikaisemmin olleet melkolailla toisenlaiset, niin kenties viinin, kenties joulun tai ehkäpä molempien innoittamana aloimme ajattelemaan, että ei kai se niin mahdoton ajatus olisikaan. Ja kun ajatus tuntui vielä uutena vuotenakin hyvältä, ja jopa ilman viiniä, päätimme ottaa rohkean askeleen eteenpäin.

Nyt reilua kuukautta myöhemmin, tarkemmin eilisiltana testi näytti kahta viivaa. Aivan uskomatonta! En olisi ikinä uskonut, että se voi tapahtua näin nopeasti, mutta näköjään se on mahdollista. Ounastelin kyllä mahdollisuutta, koska aina aikaisemmin niin säännölliset kuukautiset olivat reilun viikon myöhässä. Mutta silti... Voihan hui! Oli mahtava nähdä mieheni kasvot tuloksen tultua, hän tunnusti kyllä sitten, että oli pienokaisesta jo aikaisemminkin haaveillut (pakko tunnustaa, niin minäkin), mutta oli ajatellut, ettei halua painostaa minua. Olen aikalailla sairaalakammoinen ihminen, ja ajatuskin synnyttämisestä vei viime yön unet, joten sitä en kyllä ainakaan vielä odota kovin innokkaasti. Mutta kaikkihan on vielä niin alussa, pitää mennä vielä terkkariin "oikeaan" testiin.

Fiilikset on kyllä ihan mahdottoman sekaisin. Siis aivan mahtava, upea juttu, mutta en mitenkään osannut ajatella näin nopeaa toimintaa. Toivottavasti kaikki nyt sujuu hyvin. Pelottaa ja ihastuttaa yhtä aikaa. Me saadaan vauva! Mun oloni on ollut ihan tavallinen koko ajan, ehkä on väsyttänyt vähän enemmän kuin normaalisti, mutta luulin sen johtuvan aika lailla kiivaasta työtahdista. Ehkäpä se ei ollutkaan sitä. Paha olo ei ole ollut, eikä muutenkaan mitään outoa. Onkohan tämä nyt normaalia?!?

Huomenna tosiaan menen sinne terkkariin, ja toivottavasti heidän testi kertoo samaa. Mutta eiköhän nuo nykyiset apteekki-testit ole myös aika tarkkoja. Toivottavasti. Nyt vaan jännittää. Tekisi mieli kertoa kaikille tämä uutinen, mutta pitää nyt yrittää vielä pitää sisällä tämä, jos vaikka jotain sattuu. Mutta toivotaan parasta!