Olin eilen niin tohkeissani vompatin näkemisestä, että en muistanut noita tärkeitä tietoja edes mainita. Laskettu aika on 4.10. Tuo ei ole vielä lääkärin varmentama, mutta melko tarkka aika, kun salamatkustajan mittoja katsoi. Pituuttahan kaverilla oli jo kunnioitettavat pari senttiä. En edes tarkkaan enää muista, paljoa se ei kuitenkaan vielä ollut ;) Lääkäri varmentaa sen "oikean" ajan sitten parin viikon päästä.

Raskausviikko on sitten 9 (+3 eilen). Eli vielä on matkaa mahaa kasvatellen taivallettavana, seitsemisen kuukautta. Onneksi vielä kaikki vaatteet sopii päälle, vaikka välillä kovasti turvottaakin. Tosin mies sanoo, että kun oikeasta kulmasta mun masua katselee, niin kyllä sen jo huomaa. Varsinkin jos olen syönyt. Ja sitä tulee tehtyä usein... Totta kai tämä raskauskin pitää tehdä mahdollisimman huomiota herättävästi ;) Onkin tullut kaikki löysät paidat kaivettua kaapista esiin.

Hoitaja sanoi, että painon ei tarvitse nousta lainkaan ennen 20 raskausviikkoa. Tuli hiukan ahdistunut olo, kun aamulla punnitsin itseni ennen aamupalaa (yleensäkin teen niin, tulos näyttää nätimmältä silloin), ja päivällä sitten neuvolassa paino oli 2 kiloa enemmän, tosin vaatteet päällä. Siis sen mukaan olisin lihonut jo 2 kiloa! Kuinka tylsää. No, lenkkipolulle pitäisi jaksaa vääntäytyä töiden jälkeen. Vielä pystyy hyvin juoksemaankin. Kummasti vaan sohva usein kutsuu duunin jälkeen...