Niinkuin mies arvelikin, pikkuinen ilmeisesti poti pienimuotoista jetlagia huikean tunnin aikaeron takia. Tai muuten vaan matkailu väsytti. Eilisiltana mamia kengittiinkin muutaman päivän edestä, mieskin katseli, että kylläpä sun maha hytkyy. Samoin tänä aamuna, kun ehti tulla kaamea nälkä, ennenkuin suunnistin aamupalaa tekemään, niin kaveri melkoisen vaativasti ilmaisi, että nyt mutsi syömään.

Kävin eilen pyörimässä hieman alennusmyynneissä, mutta matkaan ei tullut mitään muuta kuin yksi setti vompatin vaatteita. En mihinkään äitiysvaatteita myyvään puotiin mennyt, mutta muutaman ruotsalaisketjun äitiysvaatteiden aletankoja vilkaisin, ja  totesin, että jääkööt kauppaan. En oikein tiedä, mikä niissä tökkii. Kuitenkaan mikään ei oikein ollut mieleeni, ja päätin jatkaa eloa niillä muutamilla äitiysvaatekerroilla, joita omistan. Töitä on loman jälkeen enää 7 viikkoa jäljellä, joten yritän pärjätä niillä, mitä on. Kotona voin sitten pukeutua vaikka jätesäkkiin. Se olisikin muutenkin kätevä, sillä olen huomannut, että raskauden myötä olen saanut jonkinlaisia sottapytyn oireita. Melkein aina, kun syön jotain, niin onnistun pudottamaan jotain myös vaatteilleni. Mietin, että mahtaako mies enää kehdata lähteä kanssani ulos syömään. Muutenkin olen viime päivinä ollut tuskastunut olooni, vaikkei kuumuus vaivaakaan. Ärsyttää, kun kaikenlainen kumartelu ja vaikka kenkien laittaminen alkaa olla jo haasteellista. Siivotessakin olin hiukan hyödytön, se tosin osittain johtui miehen jatkuvista kehoituksista ottaa rennommin. Mutta kuitenkin, olen tottunut puuhastelemaan kaikenlaista melkein koko ajan, ja nyt se ei ihan niin helposti onnistu, niin se tuntuu aika kurjalta. Toki tiedän, että mulla on kallis lasti kannettavana, mutta silti...

Tänään käytiin vakuuttamassa vompatti ekan kerran. Ennen lomaa kävin myös viemässä Kelaan äitiysraha- ja pakettihakemuksen. Odottelen jo innokkasti sitä pakettia saapuvaksi. En (tietenkään) muistanut siellä Kelassa käydessäni kysyä, että kauanko sen paketin saapumiseen menee, enkä nyt viitsi sen takia sinne soitella saati mennä käymään, mutta jos joku osaa vinkata, kuinka nopeasti se tulee, niin täällä yritetään kumartaa mahdollisimman syvää kiitokseksi.