Yrjötauti on tälläkin kertaa vältetty, ainakin toistaiseksi... Toki ei pitäisi vielä hehkuttaa, mutta luulisi sen jo iskeneen. Neiti oli tänään koulussa, ja mä pääsin käymään vähän kaupungilla aamupäivällä.

Tämä päivä menikin mukavammin kuin eilinen, joka oli ihan yhtä tylsyyttä. Eilisiltana oli onneksi se Oriflame-ilta, johon sitten pääsin menemään ja kaveri tuli vielä iltateelle sen jälkeen. Oli mukava rupatella. Yöllä iski mies-ikävä, ja unta sai odotella pitkän tovin. Vauvelikin innostui pyörimään mahassa oikein kunnolla juuri kun olin mennyt sänkyyn, vaikka yleensä se rauhoittuu nukkumaan mennessä, joten ei sekään unen tuloa mitenkään edistänyt. Aamulla sitten olisi väsyttänyt armottomasti. Mutta ei auttanut, pikkuneiti piti saada kouluun.

Kävin tosiaan aamupäivällä vähän kaupungilla, muutama remonttijuttu piti käydä hakemassa, samoin kävin ostamassa jotain vauva-juttuja, talkkia, puhdistuspyyhkeitä ym. pikkusälää. Ostin myös muutaman purkin äidinmaidonkorviketta ihan vaan varalle, jos tulee tarvetta. Mistäpä sitä tietää, kuinka tämä meijerituotanto tässä käynnistyy...

Kävin myös työpaikalla esittelemässä vielä koossa olevaa mahaani, oli mukava nähdä työkavereita. Ei nyt oikein voi sanoa pitkästä aikaa, kun muutaman viikon vasta on ollut pois duunista, mutta kuitenkin.

Ostin taas muutaman syyskukan, väsäilin iltapäivällä muutaman asetelman terassille. Keväällä ostin orvokkipurkkiin somistukseksi muratin, joka voi edelleen hyvin. Orvokit kuoli ajat sitten... Laitoin sen muratin kanervan kanssa samaan purkkiin, tuli oikein nätti. Samoin ostin semmoisen hopean värisen kasvin, olikohan hopealanka?! Laitoin sen toiseen ruukkuun marjakanervan kanssa ja sammalta siihen vielä ympärille. Siihen olen oikein tyytyväinen myös. Otin kuvatkin noista, mutta jostain syystä en taaskaan onnistu niitä tänne lataamaan. Tarvii kokeilla myöhemmin uudelleen tai odottaa miehen konsultaatiota... Tässä puhelin-tietokone-yhteydessä oli jo aikaisemmin jotain häikkää, mies kyllä näytti miten sen saa toiminaan, mutta eipä taas jäänyt mieleen... Ostin lisäksi pussillisen krookuksen sipuleita, mutta niiden istutuksen taidan jättää huomiseen. Se onkin astetta haasteellisempi projekti, kun tuo maha on vähän tiellä kumarrellessa. Mutta onhan mulla huomenna aikaa puuhastella.

Loppuviikoksi ei ainakaan vielä ole oikein mitään erityistä ohjelmaa tiedossa, pitää yrittää jotain puuhasteltavaa silti keksiä. Mies palaa lauantaina leiriltä, sitä odotellen. Ensi viikolla on sitten taas jo jotain pientä ohjelmaakin taas. Tasan kahden viikon kuluttua juhlitaan miehen kanssa kolmatta hääpäivää. Pitäisi alkaa pohtia, miten sitä nyt juhlistaisi. Samppanjaa on lasillinen saatava, se on ihan selvä, mutta mitähän muuta. Jotain herkkuruokaa tietenkin voisi tehdä. Tuo virallinen päivä osuu juuri keskiviikoksi, joten vähän vaikea siihen mitään kovin kummallista järjestää, mieskin kun on päivän töissä. Tietenkin voisi jotain miettiä seuraavaksi viikonlopuksi, mutta siinä lauantaina on sitten se odotettu Laskettu Aika, joten eihän sitä tiedä, missä kuosissa sitä edes ollaan... Mutta ideoita otetaan kiitollisuudella vastaan!