Kiitoksia vinkeistä tuohon iltakiukkuun liittyen. Viime aikoina se onkin vähän vähentynyt. Itse olen kallistunut siihen suuntaan, että pikkuinen on yliväsynyt, ja kiukkuaa sitten sitä. Nälkää kun se ei ole, yleensä neiti on juuri tankannut ennen sitä. Joka tapauksessa viime aikoina on ollut rauhallisempaa.

Tai rauhallista ja rauhallista... Pikkuinen on jo jonkin aikaa "jutellut", mutta ihan viime päivinä (ja öinä) enemmän. Yleensä juttua tulee vaippanallelle (siis hoitopöydällä nököttävälle nallelle, joka on seurana vaipanvaihdon yhteydessä), sille veikistellään ja jutellaan. Nyt myös sängyn yläpuolella olevan mobilen nallet saavan osansa tarinoinnista. Toissayönä olin syöttänyt neidin ja laittanut sänkyyn makoilemaan, ja olin juuri nukahatamassa, niin neitokainen "komensi" nalleja melkoisella äänellä "höyhöyhöy..." Ei voinut muutakuin nauraa, vaikka ajankohta hiukan harmittikin.

Meidän pikkuinen sai sitten viime viikolla serkun, kun veljeni sai vaimonsa kera pikkuisen tytön. Käytiin katsomassa heitä sunnuntaina, ja voi itku kun meidän pikkuinen onkin oikeasti iso. Kyllähän sen vaatteista huomaa, että kovaa vauhtia kasvetaan, mutta sitten kun pääsi vertaamaan siihen toiseen vielä pienempään, joka oli melkein saman kokoinen kuin meidän vompatti syntyessään, niin voi että. Tänään muuten mennään neuvolaan käymään, joten sitten selviää, kuinka paljon sitä pituutta ja painoa on ihan oikeasti tullut.

Tässä muuten vompatti viime viikolla otetussa kuvassa. Ollaan vaipan vaihdossa, ja ilmeisesti nallelle on taas kovasti juttua...
2092041.jpg

Ensi sunnuntaina on sitten ristiäiset. Pitäsi varmaan vähitellen alkaa siivoilla ja leipoa. Se on kyllä ollut mielessä, mutta lievää saamattomuutta on ollut ilmassa. Onhan tässä vielä kyllä aikaa, ja jos nyt jo siivoan, niin se on uudelleen edessä lauantaina. Joten parempi kun ei turhaan hötkyile...