En taas ole saanut aikaiseksi kirjoittaa. Eilen piti, mutta eihän se sitten onnistunutkaan näiden päivitysten takia. Mä en oikein tiedä, tykkäänkö tästä uudesta vuodatuksen ulkoasusta... Ainakin oli tosi hidas nyt käyttää, ja sitten multa oli pudonnut kuukaudet jonnekin tuolta sivupalikasta. Samoin ääkköset oli menneet ihan sekaisin. En tiedä, miten se teillä näkyy?!? No, tarvii odotella pari päivää, jos nämä päivitykset jatkuvat. Josko korjaantuu sitten itsestään...

Pikkuneiti täytti sunnuntaina 3 kuukautta, ja sitä juhlistettiin käymällä katsomassa kavereiden kolme viikkoista poikaa. Paikalla oli myös Heinin puolivuotias, ja oli tosi hauska katsoa, kuinka paljon vauva oikeasti kasvaa lyhyessä ajassa. Toki huomaahan sen vaatteista, kun alkaa hihat ja puntit käymään lyhyiksi, mutta siitä huolimatta se on huomaamatonta... Oli muuten mukava nähdä sinua Heini ihan livenä ja suloista tyttöäsi!

Neiti on kovasti harjoitellut kääntymistä, mutta ihan vielä ei onnistu. Ähinä ja äänitehosteet on kovia, ja yritys kauheaa, mutta ei vielä ihan onnistu. Toinen käsi on tiellä, ja sille ei ole vielä keksitty sopivaa paikkaa pyörähdyksen ajaksi. Mutta ehkä se piakkoin onnistuu. Tänään raukka löi nenänsä jumppamaton peiliin, kun tuijotteli itseään aika tovin siinä. Niskasta ilmeisesti loppui voima, ja sieraimen kuvat saatiin peiliin. Aika kiukku siitä tuli, mutta sylissähän tuo pian unohtui.

Meillä on sitten tullut imetykseen loppu. Harmi sinänsä. Pikkuinenhan on saanut lisämaitoa jo reilun kuukauden ajan, mutta samalla on tietenkin nautiskeltu mamin maitoa. Tuotanto vaan on heikentynyt, vaikka kuinka on siinä yritetty roikkua...  No, kuten kirjoitin, neiti oli kipeänä, ja se nenu tukossa, joten imettämisestä vaan hermostuttiin. Siispä annoin pullomaitoa, ja lypsin samalla. Taudin jälkeen neiti ei vaan ole tissistä sen koommin innostunut. Kiva lelu (isäänsäkö lie tullut?!?), mutta että hänkö siitä söisi?!? Älä mutsi kuvittelekaan moista, ennemmin karjun kuin vääpeli. Kyllästyin myös ainaiseen pumppaamiseen, varsinkin kun "lähde" alkoi selvästi kuivua. Siispä se siitä sitten. Välillä on ikävä niitä rauhaisia hetkiä vauvelin kanssa, mutta kun siitä ei saada nykyisin kuin suuri hässäkkä, niin antaa olla. Köllötellään sitten muuten vaan vierekkäin.

Huomenna on 3-kk. lääkärineuvola, ja eka piikki tiedossa. Mua jo jännittää kovasti, kuinkakohan paljon itken huomenna?! Pikkuinen ottaa asian varmaan rauhallisemmin.

Lokoisaa loppiaista kaikille! Palaan astialle...