Höh, kylläpä nyt tuntuu koko ajan jäävän kirjoittelu "huomiseen". Pikkuneiti pitää kyllä sen verran kiireisenä, että ei voi kuvitellakaan hänen hereillä ollessaan keskittyvänsä kirjoitteluun. No, sitten kun neiti nukkuu, niin aina keksii kaikkea kotihommia, joita yrittää hoidella pois.

Tänään käytiin 8 kk neuvolassa, ja mukavahan siellä on käydä, kun kuulee, että kaikki menee hienosti. Edellisestä käynnistä olikin jo kaksi kuukautta, ja taas oli kasvettu sekä pituutta että painoa. Pituutta on jo 70,4 cm ja painoa 8800 gr. Sisääntulo hoitajan vastaanotolle suoritettiin vauhdikkaasti kontaten, ja painon ja pituuden mittaamiset sujuivat yllättävän helposti. Lääkäri katsoi sitten korvat ja nielun, ja sekin vielä siedettiin, kun sai olla äidin sylissä, mutta kuuntelu ei ollut kivaa. Eikä sekään kun lääkäri muuten tunnusteli neitiä. Silloin hiukan hermostuttiin. Mutta hienosti meni taas kuitenkin!

Hampaitakin neiti tekee, alaleuassahan on jo kaksi kiiltävää ollut jonkun aikaa, mutta tänään kun meillä oli taas kiherryskohtaus, niin huomasin, että kaksi pientä siellä taitaa pilkottaa lisää. Kunnollahan niitä ei pääse katsomaan, koska neiti on sitä mieltä, että suuhun ei kurkita.

Tässä pari viikkoa vanha otos tyttösestä.

1244030006_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1244030078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisessa kuvassa neiti keinuu ihan ensimmäistä kertaa. Se olikin jännää... Näköjään äitikin on päässyt kuvaan!

Tällä hetkellä ollaan tyttöjen kanssa sotaleskinä ja -orpoina, kun mies on leirillä. Maanantaihin saakka ollaan kolmisin, sitten maanantaina isosisko lähtee myös leireilemään, joten torstaihin saakka meitä on vaan minä ja pikku-H. Pikkuisen eilisiltana oli pikku-neidillä vaikeuksia käydä nukkumaan, isi kun on parempi nukuttaja kuin äiti. Ja muutenkin isiä tunnuttiin vähän etsiskelevän. Mutta toivotaan, että viikko menee nopeasti, ainakin on yritetty kaikenlaista menoa tähän keksiä!

Parin viikon päästä eli juhannusaattona sitten päästään koko porukka yhdessä lomalle, kun lähdetään Maltalle. Vähän jo jänskättää, onhan tämä eka pidempi matka Henriikan kanssa. Mutta eiköhän kaikki mene ihan kivasti. Jos jollakin on hyviä vinkkejä lomailua silmällä pitäen, niin kiitollisuudella otetaan vastaan!

Muutenkin tässä on vähän jännät ajat... Tehtiin miehen kanssa iso ratkaisu, laitettiin meidän asunto myyntiin. Välittäjä kävi eilen kuvailemassa sitä ja loppuviikosta ilmoitus löytyy netistä. Eka esittely on sitten viikon päästä viikonloppuna. Pankista odotellaan myös päätöstä, kuinka paljon ne meille antaa asuntolainaa. Löydettiin yksi ihana talo, joka on ihan uusi, siinä olisi vielä pientä viimeistelyä tehtävä. Hinta ei ole ihan mahdoton, mutta kallis kuitenkin. Ollaan silti laskeskeltu, että kyllä siitä selvittäisiin, mutta totta kai tämä pitäisi saada ensin myytyä! Toisaalta uudessa on se hyvä puoli, että remonttihommiin ei pitäisi ihan pikapuoliin joutua. Ja tietenkin olisi tilaa, Henriikalla oma huone! Noh, katsellaan ja jännitetään! Ja toivotaan, että saadaan sekä laina, että tämä myytyä. Pahintahan oli ainoastaan jäädä kodittamaksi... Toki meille kelpaa muutkin vaihtoehdot, mutta toivotaan, ettei niitä tarvitse etsiä! Mun vanhemmat on suostuneet onneksi majoittamaan meitä jonkin aikaa, jos käy niin hyvä tuuri, että tämä menee vauhdilla kaupaksi.

Mutta semmoisia tänne, yritän saada taas kuulumisia vähän pikaisemmin kuin viime aikoina. Saapa nähdä kuinka käy...