Taas tällä erää! Mies palaa huomenna kotiin, onneksi. Jotenkin on tuntunut tosi pitkiltä nämä yhdeksän päivää. Viimeksi mies oli vaan viisi päivää reissussa, ja ne meni tosi nopeasti, nyt sitten onkin tuntunut tosi pitkältä aika.

Henriikkaisella on ollut myös rankkaa nämä päivät. Viime viikko meni ikävöidessä, ja nyt tuntuu, että isi on vähän päässyt unohtumaan. Ja kun homma alkoi tasaantua, niin sisko lähti eilen leirille, ja pikkuneiti on sitten etsiskellyt häntä. Viime yönä raukka pyöri ja hyöri niin kovasti, että otin heti alkuyöstä hänet viereen ja siinä sitten nukuttiin yhdessä. Tai siis Henriikka nukkui, mä en niinkään, neiti kun potkiskeli ja kääntyili sen verran, että itse heräilin aika monta kertaa. Ja ilmeisesti myös tyttönenkin sen verran häiriintyi, että kun oli saanut puoli seitsemän aikaa tilkan aamuvelliä, niin unta jatkettiin sitten vielä puoli yhdeksään saakka. Kiva sinänsä, sain kerrankin juoda aamukahvin rauhassa ja lehtikin tuli luettua ihan kunnolla!

Tänään meillä oli taas äiti-vauva-tapaaminen, se olikin kiva juttu, sai Henriikkakin seuraa kuin myös itse. Aamupäivä meni mukavasti, neiti unohti nukkua aamupäiväunetkin siinä tohinassa. Kotimatkalla sitten uni tulikin saman tien. Nyt nukutaan jo iltapäiväunia, pitää vaan katsoa, ettei liian pitkiä unosia vetele, muuten ilta on taas yhtä kiukkua! Mutta huomenna saa mies hoitaa homman, ihanaa! Hän kun on saanut mukavissa sisätiloissa nukkua kokonaisia öitä heräilemättä, niin ehkäpä siirryn loppuviikoksi koisaamaan työhuoneen puolelle. Jos raaskin, toisaalta miehen kainalossa nukkuminenkin kuulostaa kiehtovalta ajatukselta!

Ai niin, hiukan asuntotilanteestamme. Siis tämä asuntomme on nyt myynnissä, ensimmäinen esittely on viikonloppuna. Tietää siis siivousta lauantaille... Pankki oli myötämielinen omakotitalo-haaveillemme, ja siispä saimme pankista lainalupauksen siihen ihanaan, josta jo kirjoitin! Nyt vaan pitäisi tämä saada myytyä alta pois. Aika nyt ei ehkä ole paras mahdollinen myynnille, mutta toiveikkaita kuitenkin ollaan! Mutta raportoidaan tästä sitten enemmän, kunhan tietoakin on enemmän. Mutta pitäkää peukkuja!