Siis kotonahan mä edelleen olen, mutta mies palasi maanantaina töihin. Kyllä meillä olikin alkuviikosta outoa olla kotona, kun mies kuusi viikkoa vietti meidän seurana yhdistetyllä isäkuukaudella ja kesälomalla.

Maltan reissua lukuunottamatta vietettiin aika lailla kotinurkissa loma. Tosin Sonispheressä piipahdettiin miehen kanssa, ja oltiin ihan kaksi yötä poissa. Lauantaina en uskaltanut soittaa äiskälle ollenkaan, pelkäsin, että tulee kamala ikäväpuuska, mutta sunnuntaiaamuna oli jo pakko. Mietin, miten neiti on nukkunut, ja kuinka kamala huuto ja meteli siellä on ollut, muttamutta... Ei kuulemma juuri mitään kitinöitä. Yöt oli nukuttu kuin pieni enkeli ja syöty nätisti, mitä mummo oli suuhun laittanut. Mutta ihanaa, että viihtyvät yhdessä.

Kotona aika meni pitkälti muuttoa ja uutta kotia suunnitellessa ja järjestäessä. Muutto on siis ensi lauantaina, ja koti on tällä hetkellä enemmän kuin kaaos. Pakkaaminen on jo hyvässä käynnissä ja työhuone, jossa nyt naputtelen, on täynnä laatikoita ja pakkausroinaa. Tietokoneelle sentään vielä pääsee... Olohuone alkaa myös olla jo pulkassa, mutta keittiö tuottaa tuskaa... Se astioiden kääriminen  pakkauspaperiin on NIIN ärsyttävää... Ehkä purkaminen sujuu sitten mukavammin.

Oman lisänsä pakkaamiselle tuo Henriikka, joka eräänäkin aamuna auttoi äitiä oikein kovasti. Pakkailin keittiövälineitä, semmoisia ei-hajoavia. Neiti sitten ystävällisesti purki samaa tahtia ja heitti vispilöitä ympäriinsä. Siispä pakkaaminen suoritetaan pääsääntöisesti muksujen nukkuessa. Isompi harrastaa sitä, että pakkailee tavaroitaan, löytää jonkun jo unohdetun lelun/kirjan tms.. ja jää lukemaan/tutkimaan sitä. Eli hidasta...

Mutta yritän ajatella kuinka kivaa on sitten uuteen kotiin päästä, ja siellä sitten on aikaa hakea tavaroille paikkaa. Toki ajatus siitä, että joku vääntäisi asunnon uuteen uskoon sillä aikaa, kun mä vaikkapa köllöttäisin jossain kylpylässä skumppalasi kädessä vaikuttaisi mukavalta vaihtoehdolta. Tositv-ideaa jälleen, toteutuksen suhteen saa ottaa yhteyttä ;)

Tässä pikaisesti kuulumisia. Saa nähdä, koska seuraavaa päivitystä on tiedossa, en tiedä, milloin nuo Cableguy:t tulevat meidät liittämään tietoverkkoon uudessa kodissa. Toivottavasti pikaiseen, mutta miksi ihmeessä jotenkin epäilen...