Nonni. Nyt se on sitten työpaikalla julkistettu. Meinaan se, että vatsan pyöristyminen ei johdu oluen juomisesta ja grillimakkaran natustamisesta. Vaikkakin aika houkutteleva ajatus, kyllä...

Kiikutin töihin kakun ja tulostin paperilappuselle toukan ultrakuvan, ja laitoin sen pöydälle. "Mitkäs juhlat nyt on..?" -kyselyihin vastasin, että arvatkaapa, mikä se tuo on. Hyvin arvasivat  Aluksi olin ajatellut, että kertoisin vasta kesäloman jälkeen (joka muuten alkaa kahden päivän päästä, jee!), mutta alkaa tuo kumpu olla sen verran huomattava, että kerroinpa sitten nyt. Ihanasti ottivat tiedon vastaan, pomoni tosin on jo jonkin aikaa tiennyt, hänelle kerroin jo toukokuussa, kun käytiin kehityskeskustelua.

Muuten aika menee tehokkaasti lomaa odotellen. Sehän alkaa siis juhannuksena, joten pari päivää vielä pitäisi puurtaa. Lomailen ensin parin viikkoa Henriikan kanssa ja sitten meillä on (vaan) viikko miehen kanssa samaan aikaan. Sitten aletaankin odottelemaan seuraavaa lomaa

Loma menee melko varmasti pihaa laitellessa, mitään pidempiä reissuja ei ole tälle kesälle tiedossa. Ikävä kyllä, matkakuume olisi kova... Sen verran EHKÄ yritetään reissata, että vietäisiin muksut Kolmårdeniin eläimiä katsomaan, mutta katsotaan nyt... Pihakivetyskin nielee ihan kivasti tuota lomabudjettia.

Viime lauantaina käytiin Henriikan kummien ja tytön kanssa polskimassa kylpylässä. Heti kun neiti huomasi altaat, pääsi suusta ihana, innostunut kiljaisu. Tyttö taisi tajuta, minne pääsee! Ensin pestiin hienosti ja sitten käytiin vähän saunomassa, ja sitten taivas avautui. Voi sitä riemua! Tyttö nautti ihan hirmuisesti vedestä, laski isin sylissä liukumäkeä eikä haitannut yhtään, vaikka välillä vähän pulahdettiin veden alle. Aivan ihana päivä ja ihme kyllä, neiti jaksoi olla vielä kaiken uimisen jälkeen oikein reipas tyttö ravintolassakin, ja jaksoi syödä melkein koko annoksensakin. Eikä väsykitinää kuulunut ollenkaan. Kotimatkalla tuli sitten uni ja seuraavanakin päivänä nukuttiin yli kolmen tunnin päiväunet. Joten hienosti meni ainakin se reissu. Seuraavia odotellen.

Mutta nyt kaikille oikein ihanaa Juhannusta, jos en saa aikaiseksi tänne kirjoitella ennen sitä. Tuskin, kun miettii, miten harvoin sitä nykyisin saa aikaiseksi kirjoittaa... Nauttikaa pitkästä ja valoisasta yöstä, tää tuskin jaksaa kovin paljoa valvoa, jos vanhat merkit pitää paikkansa!