Team Hoo & mama toivottaa kaikille hauskaa ja turvallista juhannusta! Olkaa nätisti ja välttäkää vaaroja.

Nämä lähtevät jo tutuksi tulleen perinteen mukaan reissuun. Viikko Turkin rannoilla on edessä ja lentokone starttaa huomisaamuna kello kuusi Helsingistä. Voinette arvata, miten tämä päivä on mennyt. Kylläpä kyllä, pakkaillen! Mamaa jännittää ainakin jo pikkuisen, Henriikkakin odottaa jo innokkaasti, että pääsee hiekkarannalle. Neiti on kertonut olevansa astronautti, kun pääsee lentokoneeseen. Hmm... No, melkein!

Lähtöajankohta on vähän hurja, etten jopa sanoisi kurja, mutta josko naperot ainakin automatkan nukkuisivat. Välillä mietittiin lentokenttähotelliakin, mutta tultiin siihen tulokseen, että ehkä ne saadaan kotona paremmin ajoissa nukkumaan kuin hotellissa. Harjoitellaan sitä sitten kohteessa! Ja ehkä silloin sitten tosiaan väsyttääkin, kunhan ensin huominen reissataan!

Hillakin pääsee elämänsä ekalle ulkomaanmatkalle, Henriikalla taitaa olla jo neljäs ulkomaan reissu edessä. En mää vaan tuon ikäisenä, en ollut vielä käynyt varmaan missään! Mutta ei se mitään, nyt sitten vanhempana pääsee, onneksi