Vappua pukkaa ihan kohta. Meidän perheessä vappu on taas äiskän ja muksujen juhla, isäntä lähtee huomisaamuna leirille ja seuraavat kuutisen viikkoa menevätkin leireillen. Viikonloppuisin toki käy kalsarit pesemässä ja yhden viikon tässä toukokuun aikana on kotona, mutta paljoa ei meillä iskää näy. Toisaalta nämä leirit menee jo omalla painollaan, mutta toisaalta tympii ihan sutena. Näin keväällä kun olis kaiken näköistä puuhaa vaikkapa tuolla pihamaalla, niin olisi niitä juttuja kiva tehdä yhdessä eikä hirveällä kiireellä viikonloppuisin. No, näillä taas mennään

Masuvauva on vihdoin alkanut armahtaa mammaa pikkuisen, pahoinvointi on ohitettu ja pahin väsymyskin vihdoin viimein alkaa olla takana. Sitä laatua jo riittikin. Alkoi ärsyttää ihan toden teolla, kun koko ajan vaan väsytti. Töiden jälkeen oli pakko painua sohvalle, ja jos oli vapaapäivä, niin nukuin vielä päiväunetkin päälle. Iltaisin silmät painuu väkisin kiinni heti yhdeksän jälkeen. Eilen ei kuitenkaan päiväuniaikaan tullut uni, enkä tarvinnut edes iltapäiväpäikkäreitä. Illalla yhdeksän jälkeen alkoi kyllä silmä lupata, mutta ei se haittaa, kunhan tämä tästä vähitellen helpottaisi... Muuten tulee todella kurjat leiriviikot!

Masuvauva pääsi muuten yllättämään! Laskettu aikahan oli 30.10., mutta synnytyspolin ultran perusteella laskettua aikaa aikaistettiin viikolla. Eli vauvelin uusi laskettu aika on 23.10. Nyt mennään siis raskausviikoilla 14+6. Lähiviikkoina pitäisi siis vauvan liikkeet vähitellen tuntua. Niitä jo kovasti odottelen! Vauvelilla oli kaikki hyvin masussa, niskaturvotusta ei ollut, siellä se köllötteli päiväunilla.

Henriikka on kovasti tohkeissaan tulevasta vauvasta, neiti kyselee kovasti, että mikä vauvan nimi on. Eräänä iltana nukkumaan mennessä neiti alkoi kovasti kysellä vauvasta. Hetken tuumattuaan totesi, että hänelläkin on vauva masussa. Kävin myöhemmin pientä neitiä peittelemässä, ja huomasin, että Nalle Puh oli tungettu pyjaman alle "masuun". Voi äiskän pientä, suloisuus!

Hilla ei vauvasta vielä tajua, ja vaikka tajuaisikin, niin neiti on niin erilainen rämäpää luonteeltaan, että ei varmaan edes paljoa kiinnostaisi. Mimmillä tuntuu olevan koko ajan joku kulma mustana, kun kiipeily on likan suosikkipuuhaa. Alastulo ei vaan aina ole ihan hallinnassa... Mimmi "juttelee" nykyisin tosi paljon, mutta selkeitä sanoja ei vaan oikein tahdo tulla. Äiti ja anna on edelleen ihan selkeitä, kissakin melkein, pienellä mielikuvituksella... Tyttö on suuri kissafani, ja mummon ja vaarin kissa suhtautuu onneksi pieneen faniin rauhallisesti, vaikka tyttö ei aina taida otteissaan ihan hellin olla.

Tänään olisi taas neuvolan paikka, vauvelia siis mennään kuuntelemaan. Sitten onkin aika siirtyä vapun viettoon! Mukavaa vappua lukijoille!