Niin se lomaviikko taas meni nopsaan. No, huominen on vielä vapaata, mutta maanantaina taas sorvin ääreen. Tosin, pääsiäisen jälkeisellä viikolla on seuraava loma, joten aika pian pääsee lomailemaan uudelleen.

Viime viikonloppu ja alkuviikko oltiin miehen isän luona pohjoisessa. Kiva oli nähdä pohjoisen kavereitakin pitkästä aikaan. Sielläkin on jonkin sortin vauvabuumi meneillään, hymyilimme vienosti uutisille... Tietenkin miehen isälle piti myös uutinen kertoa. Kommentti oli jotakuinkin "jassoo." Erittäin normaalia hänelle. Seuraavana päivänä hän sitten alkoi huolestuneena kyselemään multa, että onko mulla jotain pahaa oloa aamuisin tai muuta. Ihan hauska, että on huolissaan, mutta jotenkin se tuntui vähän omituiselta... No, ei ole pahaa oloa edelleenkään. Eikä muitakaan tuntemuksia. Masu on koko ajan hiukan turvoksissa, mutta paino ei ole noussut ollenkaan.

Sekosin shoppailureissulla sen verran, että ostin ekan mamma-vaatteen. Joo, tiedetään... Ekan penskan kohdalla mamma-vaatteita käytetään heti, kun testissä on kaksi viivaa, seuraavan kohdalla sitten kun on vasta pakko. Löysin kuitenkin alennustangosta paitoja -50%, joten nappasin yhden mukaan. Se on kuitenkin mallia kesä, joten ei tarvi ihan vielä sitä käyttää. Kesällä kenties jo hieman tarpeellisempi. Ajattelin myös, että kun noiden mamma-vaatteiden käyttöikä on kuitenkin aika lyhyt, niin yritän mahdollisimman vähällä selvitä. Ja niinkuin aikaisemmin kirjoitin, tuo ensi kesän muoti on aika vartaloystävällistä. Hyvä niin.

Ensi tiistaina on sitten se ensimmäinen neuvola-aika. Jännittää jo hiukan. Viime yönä heräsin jostain syystä kolmen maissa, ja luonnollisesti aloin jännittää tulevaa. Kuten aikaisemmin kerroin, olen hiukan sairaalakammoinen. Niinpä sitten pari tuntia meni pyöriessä ja tuskaillessa. Tietenkin mietin tiistain lisäksi sitä tulevaa "lopullista" koitosta, ja loputkin unet sitten katosi. Viiden aikaan meinasin jo nousta lukemaan aamulehteä, mutta sitten onneksi uni vei mukanaan. Karmeaa, jos tämä panikoiminen alkaa jo nyt!