Juu, ei siis kokonaan mies lähtenyt, mutta leirille lähti tänään ja palaa vasta lauantaina. Ellei pikkuinen keksi tehdä jotain ylläriä vanhemmille, sitten palaa aikaisemmin. Heräsin hirvittävän aikaisin kyhnäämään miehen kylkeen kiinni, nyt on vähän väsynyt olo. Ei mieskään kuulemma kamalan hyvin ollut nukkunut... Onhan tämä vähän jännä aika olla leirillä, mutta minkäs teet. Ihme kyllä, en ole vielä saanut kamalaa huolestumiskohtausta, yleensä se iskee jossain vaiheessa. Ja varmaan nytkin. Tosin pari päivää miehellä on nyt ihan vaan paperihommia, mutta sitten kun aletaan ampumaan, niin aina se vähän huolestuttaa. Varsinkin kun leirin loppuvaiheessa on sekä mies että varusmiehet väsyneitä. Mutta toivottavasti kaikki menee hyvin.

Tänään kävin taas neuvolassa, nythän siellä saa juosta joka viikko. Kaikki edelleen kunnossa. Viikkoja on nyt 37+2, vähiin alkaa odotusaika käydä. Ja hyvä niin, olisi jo kova hinku nähdä pikkuista. Toisaalta tarvii nyt vielä nauttia yöunista, kun se on mahdollista. Aamupäivällä pikkuinen jumppasi masussa taas oikein kunnolla, nyt taitaa olla päiväunien aika, kun on niin rauhallista. Hikka pikkuisella on melkein joka päivä, se on välillä melkeinpä ärsyttävän tuntuista, kun koko maha hytkyy. Mutta kai sitäkin tunnetta tulee jossain vaiheessa ikävä.

Tänään olen palellut kamalasti, toivottavasti en ole tulossa kipeäksi. On kyllä ollut tosi kalsea päivä. Eli siis ihan kunnon syksy jo. Ei taida koko päivänä lämpö nousta yli kymmenen asteen, ainakaan äsken ei ollut edes lähellä. Eipä kyllä olisi ihme, vaikka kipeäksi tulisinkin, en ole koko vuonna sairastanut yhtään flunssaa. Meidän talossa on melkein kaikki olleet jonkinlaisessa räkätaudissa, paitsi meidän pesue. Koulustahan tuo räkätauti varmaan meillekin tulee, kun neiti sen tuo. Usein myös tuolta varuskunnasta se on tullut meille vierailulle, mä en vaan kovin helposti tule kipeäksi. Hyvä niin. Nyt se olisikin erityisen kurjaa.

Pitää varmaan laahustaa postilaatikolle katsomaan, onko Posti-Pate muistanut mitenkään. Luulisi nyt muutaman laskun sentään laittaneen meillekin...