Taas on tovi vierähtänyt edellisestä päivityksestä...Ollaankin jo pitkällä kesäkuussa. Ja meillä leireillään taas kerran. Siis mies leireilee ja muu perhe yrittää tulla toimeen ilman miestä.

Tämä leiri onkin kevään pisin ja myös raskain, viime viikon torstaina mies lähti ja palaa vasta ylihuomenna. Eli siis reilun viikon rypistys, eihän se nyt toisaalta ole paljoa, mutta pienokaiselle se on paljon. Oon joka päivä saanut monta kertaa selittää, että isi on leirillä, isi tulee perjantaina. No, eihän tuo selitys neidille mitään sinänsä kerro, mutta saapahan jollain tavalla kerrottua, että isi ei ole kadonnut, isi tulee kyllä. Aluksi Henriikka ei halunnut edes "jutella" isille puhelimessa, ikävä kävi liian isoksi, mutta viime päivinä on taas halunnut soittaa iskälle ja onkin jutellut pitkät tarinat puhelimessa. Selväähän ei suurimmasta osasta jutustelua saa, mutta neiti riemastuu selvästi, jos isi saa selvän jostain sanasta.

Onneksi perjantain jälkeen helpottaa, ensi viikolla on vielä yksi yhden yön reissu ja sitten seuraavat ovatkin vasta syksyllä. Huh, jännityksellä jo odottelen, kuinka neiti isin ottaa vastaan. Viimeksihän ensin ei meinannut päästään miehestä irti ollenkaan, mutta sitten illalla saatiin oikein kunnon kiukkupuuska. Varmaan jotain samanlaista on ylihuomennakin tiedossa. Mutta ymmärtäähän tuon.

Neitokaisen uusi ja suuri kiinnostuksen kohde on kirjat. Aina ne toki on kiinnostaneet, mutta nykyisin niitä pitää lukea montaa joka ilta ja neiti osaa aika selvästi sanoakin kiija. Nalle Puhit on ihan parhaita, mutta muutkin kelpaa kyllä. Koko kirjaa tyttö ei oikein jaksa kuunnella, mutta parhaat kohdat luetaan ja sitten vaihdetaan jo vauhdikkaasti kirjaa.

Ulkona neiti viihtyisi myös vaikka kuinka pitkään. Nyt on pihalle saatu uusi, hieno hiekkalaatikko, siellä tehdään kymmenittäin kakkuja  Onneksi mies sen ehti nikkaroida ennen reissuaan.

Odotuksen suhteen sujuu ihan tasaisesti. Kamalin väsymys on onneksi laantunut, muuten olisin ihan hyytynyt näiden leiriviikkojen aikana. Muutenkin olo on aika normaali, painokaan ei ole noussut, masu sen sijaan on vähän pyöristynyt. Ensi maanantaina on ultra-aika, sitä odotellen...  Mutta kerron siitä sitten ensi viikolla, kunhan saadaan kuulla ja nähdä kakkosen kuulumiset...