Tänään oli taas käynti neuvolassa, eipä uutta sieltä edelleenkään. Vähitellen alkaa kroppa ilmeisesti tulevaan synnytykseen valmistautua, nivusia ja alavatsaa vihloo välillä aika kovaa, ja kävelyvauhtikaan ei ole enää niin kovin kova. Yleensä kävelen ilmeisestikin aika vauhdikkaasti, mutta nyt pitää välillä himmailla. Ehkä tässä lähipäivinä alkaa jotain tapahtua.

Viikonloppuna juhlittiin tulevan isonsiskon synttäreitä. Lauantaina oli kavereita juhlimassa ja sitten sunnuntaina sukulaisia. Ihan mukava, että oli ohjelmaa, ihan tarpeeksi onkin tätä lorvimisaikaa. Perjantaina olin tutustumassa turvallisuusmessuihin, siellä oli paljon tuttuja työstäni johtuen, joten oli ihan mukavaa nähdä heitä. Mieshän oli siellä myös töissä, oli itse asiassa koko viikonloppun, onneksi sentään pääsi ihan ajoissa, että ehti mukaan juhlimaan synttäreitä. Miestä ei paljon ole viime aikoina kotona näkynyt, oli ensin leireilemässä ja sitten noissa messuissa kiinni. Nyt hänellä onkin loppuviikko vapaata, perjantaita lukuunottamatta. Silloin on hänen joukko-osastonsa vuosipäivä, ja mä olen myös saanut kutsun vuosipäivän viettoon. Saa nähdä pääsenkö paikalle, mutta ihan varmasti, jos vaan jaksan ja olen yhdessä koossa, niin paikalle lyllerrän (enää ei voi ihan vakavissaan puhua kävelystä...).

Susikairan akka oli muuten kirjoittanut ihanasti hääpäivästään. Meillähän se on keskiviikkona, kenties kirjoittelen sitten lähemmin omastani! Mukavaa viikonalkua!