Alohomora haastoi mut viikko sitten kertomaan työvaatteistani, joten täältä pesee... Viimeinkin!

Tällä hetkellähän mun työ on lähinnä pitää pikkuihmistä hengissä, eli "työ"vaatteet on melkolailla mukavat ja helposti riistuttavat, siis tuo yläosa ainakin. Tällä hetkellä asu koostuu verkkareista ja t-paidasta, fleecetakki oli jossain vaiheessa päällä myös, mutta "mutsihiki" iski (jälleen), joten se takki lojuu jossain... Imetys t-paidan ostamista olen harkinnut, mutta toistaiseksi en ole vielä kauppaan päässyt. Se varmasti helpottaisi elämää jonkin verran.

Jos sitten puhutaan siitä työstä, josta olen tämän vuoden palkkani saanut, niin työvaatteet on vähän erilaiset. Yritän toimistoon pukeutua vähän siistimmin, aika usein noudatan farkut ja neule tai paitapusero-linjaa. Joskus meillä on töissä tilaisuuksia, jotka vaatii siistimpää pukeutumista, joten silloin yleensä mulla on suorat housut ja joku jakku. Olen suunnitellut jonkinlaisen housupuvun ostamista jo ties kuinka kauan, mutta suunnittelun asteelle on jäänyt. Tosin tämän vuoden puolella se olisi ollutkin ihan turhaa, koska on nuo kropan linjat päässeet aika lailla muuttumaan.

Kropasta puheenollen, uskottava se on, että imetys vie kilot. Mulla nousi paino n. 15 kiloa odotuksen aikana, ja nyt ollaan enää kahden kilon päässä lähtöpainosta. Kiva juttu, että vanhat vaatteet alkaa taas sopia päälle.

Vielä tietenkin päivitys pikkuihmisestä. Neiti voi oikein hyvin ja kasvaa kohisten. Syntymäpaino on ylitettiin jo viikko sitten, nyt ei painosta olekaan tietoa. Syömistahdista päätellen meillä ollaan hyvässä vauhdissa ylöspäin. Pikkuinen on omaksunut suorastaan ihanteellisen nukkumarytmin. Illalla syödään hullun lailla ja viimeistään kymmenen aikaan painuu sekä tyttären että äidin silmät kiinni. Sitten nukutaan tuonne kolmeen - neljään saakka, suoritetaan huoltotoimenpiteet eli tankkaus ja vaippaus ja jatketaan unia. Tänään nukuttiin vähän yli seitsemään, välillä noustaan hiukan aikaisemmin. Sen jälkeen jäädään vielä köllöttelemään iskän tai äiskän viereen sänkyyn. Yleensä iskän, kun äiskä lähtee suihkuun pesemään yöhiet pois (miten tätä hikeä muuten riittääkään?!? Ja kuinka kauan?). Vauveli on aika rauhallinen tapaus (isäänsä tullut), kauheasti meillä ei itkeskellä, ainoastaan jos masua nipistää tai tissin tai pullon siirtyminen nappulan ulottuville kestää liian kauan. Mutsi yrittää pysyä valppaana ja olla nopea...