No niin, tänään käytiin siellä synnärillä. Ja ihan hyvissä tunnelmissa, vaikka aamulla vähän kiristikin ;) Ei tarvittu sitten kuitenkaan suklaata sen enempää kuin kukkiakaan.

Oli ihan mielenkiintoista käydä siellä, vaikkakin mulla meinasi vähän tehdä pahaa ne kaikki laitteet sun muut häkkyrät. Ne "odotteluhuoneet" oli ihan ok, tuli vähän hotelli mieleen niistä. Kiva parisänky huoneessa (isompi kuin meillä), mukava, että mies sopii sinne mukaan, jos vaikka joutuu pidempään siellä aikaa viettämään.

Varsinainen synnytyshuone oli pienempi kuin kuvittelin, ja jotenkin... No, en tiedä, en oikein tiennyt minkälaiseksi sitä kuvittelin. Isommaksi joka tapauksessa, ja jollain tapaa kliinisemmäksi. Allashuone oli ihan kiva, vitsailinkin miehelle, että muistaa ottaa skumpan ja kylpyvaahdon mukaan. Saa nyt sitten nähdä, pääseekö sinne, tai tuleeko sitä käytettyä, mutta kiva, että mahdollisuus on. Se kyllä vaikuttaa edelleen ihan mukavalta vaihtoehdolta. Altaasta tuli mieleen mun hillitön himoni saunomiseen. Oon kyllä aikaisemminkin tykännyt saunoa, mutta nyt loppuraskauden myötä istuisin siellä koko ajan. En tiedä, mistä johtuu. Melkein joka ilta se sauna on lämmennyt, mies ei enää meinaa viitsiä tulla mukaan kököttämään sinne. Rentouttaahan se mukavasti kyllä.Siispä luulisin, että se allaskin kiehtoisi.

Aamupäivällä innostuin räpsimään muutaman syksyisen kuvan pihalta.

Asfaltin reunaan (asfaltti on siis tuon sammaleen alla) on kasvanut orvokki. Hassu paikka. Vähän epäselvä tuo kuva.
1877108.jpg

Kasvihuoneessa on muutama tomaatti, vihdoin alkavat muuttua punaisiksi.

1877116.jpg

Omppuja on niin, että riittää..

1877126.jpg

Tällaista tällä kertaa... Huomattavasti lauhkeimmissa merkeissä nyt kuin aamulla =)