Eilisiltana pikkuinen taas mylläsi mahassa normaalia iltariehuntaa. Yleensä se ei tee kipeää, mutta nyt masussa taidettiin venytellä oikein kunnolla, kun tuntui aika ilkeältä. No, ajattelin, että antaa penskan riehua.

Lähdettiin sitten miehen kanssa iltatoimiin, olin pesemässä hampaita, kun muutama TODELLA terävä vihlaisu tuntui alavatsassa. Ne meni ohi, mutta pienen hetken päästä tuli jälleen muutama inha vihlaisu, jotka sai vääntäytymään kaksinkerroin. Nekin meni ohi, mutta hetki tuijoteltiin miehen kanssa toisiamme naamat valkoisina, että nytkö se lähtö sitten tuli.

Päätin kuitenkin mennä nukkumaan, kun sen kummempaa ei tapahtunut. Aika paljon heräilin kuulostelemaan mahaa, mutta nyt olo on taas ihan "tavallinen". Eli ei sittenkään ollut vielä lähdön aika. Nukuinkin ihan hyvin loppuyön, joten mitään kovin kummallista ei varmaan ole tapahtunut. Luulisin, että jos kovin kovaa olisi masua vihlonut, olisin herännyt. Aamulla ei mitään! Huh, mitähän tuo nyt oli?!

Eilen kävin kaupungilla, ja tuli käveltyä aika paljon, joten olisiko sitten johtunut siitä. Vai alkaakohan pikkuinen siirtyä asemiin jalkautumista varten? Niin tai näin, edelleen yhtenä kimpaleena. Tänään lähdetään tutustumaan Turvallisuusmessuihin. Turvallinen paikka meikäläisenkin sinne mennä, siellä kun on kuulemma ensihoitohenkilöstöä paikalla. Oishan se hienoa lähteä sieltä renkaat vinkuen kohti äippäriä. Ei pidä manata moista, ettei niin pääse käymään...