Sain Susikairan akalta tämmöisen tunnustuksen. Paljon kiitoksia!

1889955.jpg

Tänään käytiin lääkärissä tutkailemassa kuinka päin tuo pikkuinen tuolla kelluu. Ja ihan oikeinpäin on, siis sillä tavalla oikein, että pää on alaspäin. Ja siitä sukupuolestakin saatiin vahvistusta, tyttö sieltä tulossa on, ellei vallan väärin tälläkin kertaa nähty.

Kohdunsuu on muuttunut pehmeäksi ja sormen kärjelle jo hiukan auki, mutta vielä voipi mennä aikaa, että sen kummempia tapahtuu. Pikkuiselta otettiin hiukan käyrää, se oli hassun kuuloista, varsinkin kun hänellä oli taas hikka. Muutenkin oli aamujumppa ilmeisestikin käynnissä, koko ajan tuo tuolla kääntyili. Varsinainen paukku tuli sitten, kun vauvelin kokoa mitattiin. Lääkäri tuumasi, että on neiti ollut ruoka-aikana kotona, painoa on tällä hetkellä n. 3150 grammaa. Ja laskettuun aikaan on tosiaan vielä matkaa, sehän on vasta 4.10. Mä olen itse painanut syntyessäni 3050 grammaa eli pikkuinen on jo nyt isompi kuin minä syntyessäni. Pitikin sitten miehelle painottaa, että saunaa, seksiä ja siivousta urakalla... Alkoi hiukan hirvittää, että miten ihmeessä sen saa ulos puserrettua, varsinkin jos menee hiukan pitkäksi. Voipi likalla olla sitten kokoa jo ihan kiitettävästi. No, ei auta murehtia, saunan pesuun vaan...

Paitsi nyt ei oikein jaksa. Oltiin miehen kanssa ulkona lauantaina, duunin bändi oli päässyt Firmarockissa jatkoon, ja pitihän ne semifinaalit käydä katsomassa. Pääsin nukkumaan vasta kahden tienoilla ja nukuin jonnekin yhdeksään, siihen vielä parin tunnin päikkärit päälle. Eipä sitten oikein nukuttanut eilisiltana... Pyörin varmaan kolmeen saakka sängyssä. Ylös piti kuitenkin nousta jo kuuden maissa, kun oli se lääkäri, ja miehen piti käydä töissä sitä ennen. Silloin kyllä väsytti ihan törkeästi. Äsken nukuin pikkuiset päikkärit, mutta todellakin vaan puoli tuntia, etten taas ensi yötä pyöri sängyssä.

Mukavaa maanantaita, pian se taas kääntyy loppuviikoksi!