Jahas, enpä ole taas muutamaan päivään saanut mitään tekstiä aikaiseksi. Ei ole oikein mitään erityistä tapahtunut. Kiitoksia muuten edellisen postauksen kommenteista. Niinhän se on, että tuo painoarvio on vaan arvio, eihän se mitään totuutta kerro. Katsellaan, minkä kokoinen kaveri sieltä sitten tulee ulos.

Kävin eilen lounastreffeillä erään kaverin kanssa, jota en ole tosi pitkään aikaan nähnyt. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa! Tanjalla on vajaa puolitoista vuotias poika, olipa pakkaus vauhtia täynnä. Alan taas paremmin ymmärtää, että tarvii siitä ruoasta nyt nauttia rauhassa, kun se on mahdollista ;)

Eilen oli myös viimeinen perhevalmennus, aiheena oli parisuhde. Meillä oli meidän seurakunnan perhepappi siellä puhumassa, mukava nainen. Vaikka jälleen suhtauduin hiukan ennakkoluuloisesti aiheeseen, herätti se ihan oikeasti hyviä ajatuksia. Omaksi viakseni voin tunnustaa, että joskus kuvittelen vähän liikaa, että tuo mies niitä ajatuksiani lukisi ja jotain vihjailuja ymmärtäisi. Joten jos ei muuta illasta saanut irti, niin sen, että se suu kannattaa ihan oikeasti avata muutenkin kuin hampaita harjatessa. Mietiskeltiin tuossa, että olisipa mukava, jos pääsisi pienelle vapaalle jonnekin, ihan yö tai pari jossain kylpylässä tai hotellissa jossain vieraassa kaupungissa. Mun mielestä varsinkin syksyllä on mukava käydä jossain, kun on vähän pimeää ja ankeaa, niin jotain piristystä ennen joulua ja talvea. Ehkä se nyt kuitenkin jää vähän myöhempään ajankohtaan. Viime syksynä oltiin kahdestaan Naantalin kylpylässä (mä voitin lahjakortin sinne, vaikken ikinä mitään voitakaan!!), oli oikein mukava ja rentouttava reissu. Edelleen lämmöllä sitä muistelen. Itse asiassa melkein joka syksy jossain ollaan oltukin, kun tarkemmin ajattelee.

Tänään heti aamusta toi postimies mulle puuhasteltavaa. Harrastelen saippuakauppiaana oloa, eli myyn pienimuotoisesti Oriflamen tuotteita. Nyt onkin hyvä sauma vähän mainostaa, olen meinaan koko mahan kasvatusprojektin ajan käyttänyt kyseisen sarjan Perfect Body Anti-stretch Mark Cream-voidetta (onpa KAMALA nimi, kopioin suoraan Oriflamen sivuilta) raskausarpien ehkäisyyn, eikä niitä ole yhtään tullutkaan. Ainakaan vielä... Tiedä sitten, onko voiteella vaikutusta vai millä lie. No, joka tapauksessa postimies toi laatikollisen tavaraa, pitäisi alkaa pussittaa niitä ja viedä asiakkaille. Tilasin itsellekin uuden tuoksun, pitääkin kohta nuuhkia. Meillä on kaapit täynnä kaikkea mahdollista tuoksuista ja meikeistä suihkugeeleihin, mies aina miettii, että mihin näitä kaikkia tarvitaan. Niinpä... Sekoan vaan aina kaikkiin uusiin ihaniin juttuihin, vaikka aina vakaasti päätän, että nyt en tarvi mitään. No, jos suihkugeelitoimittajat vaikka menee pitkään lakkoon (erittäin todennäköinen vaihtoehto juu), niin ei ihan heti haittaa meitä...

Illalla menen Pukeutumisneuvonta-iltaan. Meidän Oriflame-tiimin vetäjä on keksinyt meille tämmöisen illanvieton. Sinänsä kiva juttu, mutta ihan hirmuisesti ei taida mulle juuri nyt löytyä vaihtoehtoja. Mutta ihan hauska käydä siellä kuitenkin. Saadaan joku pikainen värianalyysi, vallan mielenkiintoista kuulla, mikä olis mulle sopiva väri. Varmaan jotkut vihreä ja keltainen, joita jostain syystä vähän karsastan.

Sain pikkuisen vaatteetkin nyt pestyä ja viikattua ja samoin sänky on valmiina. Otin siitä kuviakin, ajattelin laittaa tänne, mutta jostain syystä tuo kuvien siirto ei onnistunut. Tarvii kokeilla myöhemmin uudelleen. Sain äidiltä vauvan koppaan sopivan suojakankaan, joka on ollut joskus aikanaan mun kopassa. Lisäksi äiskä oli jostain kaivanut esiin lakanat, jotka on kuulemma olleet isäni käytössä, kun hän on ollut vauva. Niissä oli kauniit pitsit, varmaan itse tehdyt. Vähän kellastuneet nuo oli, mutta en uskaltanut niihin valkaisuainetta käyttää. Vähän kyllä valkaistuivat jo ihan tavallisessa pesussa. Tarvii nyt miettiä, miten niitä yrittäisi saada puhtaaksi. Ikää kun niillä on semmoiset 60 vuotta, niin en oikein tiedä, mitä mahtavat kestää. Olisi hienoa, jos saisi ne säästettyä niin, että tulevan vauvelin mahdollinen jälkikasvu sitten aikanaan saisi niitä käyttää. Tarvii varmaan pankin tallelokeroon viedä ne ;) Laitan niistäkin sitten kuvan, kunhan se onnistuu...

Mukavaa torstaita! Nyt se viikonloppu on jo ihan käsillä!