Huomasin, että sain tänne paljon rohkaisevia ja kannustavia kirjoituksia. Kiitos paljon niistä. On ihana saada rohkaisua sen sijaan, että kuulee (tympeää) lausetta "kaikkihan siitä on selvinnyt." Kätilöt-sarja loppui, joten telkkarista en ole synnytystarinoita katsellut, ja pahin paniikki on taas saatu taka-alalle. Maanantaina mennään ekaan perhevalmennukseen, ja siellä on asiana synnytys ja kivunlievitys. Saapa nähdä, kuinka paniikissa olen sen jälkeen. Vai helpottaisiko se ehkä. Päätin kyllä vakaasti ottaa seuraavalla neuvolakäynnillä nämä ajatukseni puheeksi taas kerran, katsotaan sitten, mitä tuleman pitää. Mutta niin tai näin, jotenkin mukelo kuitenkin maailmaan tulee.

Tänään on ollut ihanan lämmin päivä. Ehdotin töiden jälkeen miehelleni, että mennäänkö terassille. Jostain syystä häntä ei ollut vaikea innostaa. Yhdellä lemppariterassillani on jopa useampi vaihtoehto alkoholittomia juomia, joista valita. Päätinpä sitten ottaa oluen. En tiedä, olenko jotenkin herkkänahkainen vai mitä, mutta tuntui, että masuni kanssa sain hiukan "outoja" katseita. Juomani oli nätisti lasissa (mikä on minusta kivempi tapa kyseistä juomaa nauttia), joten eihän sen laadusta tietenkään mitään voinut sanoakaan. No, nautiskelin juomani hilpeällä mielellä välittämättä asiasta sen kummempaa.

Mietittiin siinä sitten miehen kanssa, että mitä syötäisiin. Päätettiin väsätä jotain nopeita tapas-juttuja, ja mieheni ajatteli käydä ostamassa pullon punkkua niiden kera. Itse tietenkin lyllertelin mieheni mukana alkoon, ja katselin innokkaana hyllyjä. Vaikka silloin tällöin olenkin lasillisen viiniä nauttinut (lähes hartaudella), niin odottelen jo innokkaana, että sitä pääsisi nauttimaan ns. hyvällä omalla tunnolla muutamankin lasillisen. Kuohuviiniä suorastaan kaipaan, samoin joku rose-viini olisi NIIN ihanaa tälläisenä helle-päivänä. En mitenkään mitään humala-hakuista hommaa kaipaa, sitä vaan, että voisi hyvillä mielin pari kolme lasillista kumota.

Bongasin alkosta hyllyn, jossa oli alkoholittomia tuotteita, en ollut sitä ennen huomannutkaan... Erittäin epäilevin mielin tutkailin sen valikoimaa, mutta päädyin sitten kuitenkin ostamaan pullon otsikon mukaista kuohuviiniä. Ja voi luoja!!! Se on oikeasti hyvää! Lähes oikean veroista. Tuoksu on vähän outo, ja heti pullon avattuani ajattelin, että juomatta jää, mutta väärässä olin. Voi kun tätä saisi alkoholittomana vaihtoehtona juhlissa sen iän ikuisen pommacin sijaan. Väittäisin, että tätä ei välttämättä edes alkoholittomaksi tunnistaisi. Nyt olen onnessani maannut sohvalla, ja ryystänyt pulloani tyhjäksi. Pienestä ne riemut joskus näköjään syntyy. Oli pakko jakaa tämä pieni työviikon jälkeinen onnenhetki ;) Heh, nyt keittiöön auttamaan miestä niiden tapasten kanssa!