En keksinyt parempaa otsikkoa, mutta katselin ulos sitä miettiessäni, niin oli jotakuinkin ainoa asia, mitä mieleen tuli. Lumi on kyllä iloinen asia. Ja yleensä aina sataa PALJON lunta, kun mies on pitkään poissa. Joten ensi tiistaihin saakka sitä on varmaan odotettavissa...

Juuh, täällä ollaan vähän väsyneitä. Herra tosiaan lähti leirille (lepäämään?!?) maanantaina, täällä koitetaan pitää tyttöporukalla taloa pystyssä. Muuten menee ihan kohtuullisesti, mutta Henriikka näköjään reagoi isin poissaoloon, erityisesti yöllä. Eilisiltana sentään nukahdettiin helposti kymmenen aikaan, mutta sitten herättiinkin kolme kertaa yön aikana. Sama juttu toissa yönä, sillä erotuksella, että maanantai-iltana ei meinannut tulla edes uni. Olen joutunut tekemään rajuja ratkaisuja taatakseni edes jonkinlaiset yöunet, pikkuinen on päässyt äiskän viereen nukkumaan... Olinhan aikaisemmin päättänyt, että pikku-womppis nukkuu omassa sängyssään... Tosin joka yö on nukkuminen aloitettu omassa sängyssä, mutta sitten yösyötön jälkeen uni ei ole oikein tullut, ja äiskä on omassa väsymyksessään antanut periksi ja nostanut pikkuisen viereen. Siinä onkin nukuttu ihan hyvin, mitä nyt on heräilty useammin kuin yleensä. Mutta myös nukahdettu helpommin kuin omassa sängyssä. Viime yönä nukuttiin sentään reilut kuusi tuntia, vaikkakin pätkittäin, kun edellinen yö meni neljällä tunnilla. Eilen oltiin Henriikan kanssa kyläilemässä kaverillani päivällä, joten sielläkin jäi uni vähän vajaaksi. Nyt neitiä nukuttaakin kovasti. Itse join äsken aamukahvit, joten ihan turha nukkumista ajatellakaan.

Tästähän tulee ihan univuodatus. Mutta pitää sanoa, että paljon muuta kerrottavaa ei ole. Jouluvalmisteluja olen miettinyt, mutta ne on vielä vähän vaiheessa... Ehkäpä tässä vähitellen pitäisi jotain aloittaa. Jouluvaloja meillä on joka paikassa, ja ne saakin palaa yötä päivää. On kivempi herätä tuon pikkuisen kanssa, kun eteisestä kajastaa hento valo. Makuuhuoneessa valoja ei sentään ole.

Mutta nyt pikkuneiti jälleen nukahti, pääsen latomaan pyykkejä kuivumaan! Ciao kaikille ja mukavaa pikkulauantaita!!