Mies saatiin kotiin ilman, että Mr. Murphy iski. Ja edelleen ollaan yhdessä koossa. Tosin se laskettu aikakin on vasta (JO!!!) ensi viikolla.

Tänään oli taas neuvolakäynti. Eipä oikeastaan uutisia sieltä, kaikki edelleen ihan kunnossa. Jollain tapaa nuo neuvolakäynnit tuntuu vähän turhilta, mutta toisaalta, jos joku vaivaisi ne varmaankaan ei olisi turhia. Seurantaahan se on. Ja tarvii olla tyytyväinen, että kaikki on kunnossa, ja että edelleen voin hyvin.

Viime viikko oli ihan emätylsä, nyt onneksi mies tuli kotiin, niin ei ole niin jumissa täällä himassa. Tosin tuntuu kyllä, että aika vaan hidastuu, mitä lähemmäs synnytystä mennään. Tai laskettua aikaa, siitä synnytyksestä kun ei tiedä, milloin se edes on. Neuvolassa tänään kyselin, että milloin tehdään jotain, jos ei ala mitään tapahtua. Eli kaksi viikkoa yli ja sitten aletaan käynnistelemään. Toivottavasti ei siihen tarvitse mennä. Eipä sitä kyllä vielä tarvitse hätäillä, aikaahan siihen laskettuun aikaankin on vielä reilu viikko.

Tänään on ollut harvinaisen kaunis syyspäivä, näistä mä tykkään. Vähän tuolla ulkona oleilin päivällä, iltapäivästä pitäisi hakea mies töistä ja sitten mennään taas vaihteeksi remppakauppaan. Pitäisi hankkia vielä hana ja pytty tuota vessaremppaa varten. Kyselin viikonloppuna mieheltä, onko hänellä jotain hääpäivälahjatoiveita. Samoin hän kyseli minulta. En oikein tiedä, mitä lahjaksi haluaisin, ennemminkin mun mielestä on kiva, jos sitten tehdään jotain yhdessä. No, siitä ei nyt oikein välttämättä tule mitään, tai ei ainakaan mitään viitsi suunnitella, niin ajateltiin, että hankitaan jotain uutta kivaa yhteiseksi. Viime vuonna ostettiin yhteiseksi lahjaksi espresso-keitin, se onkin ollut kovassa käytössä ja ollaan oltu oikein tyytyväisiä lahjavalintaan. No, tiedustelin sitten mieheltä, että mitä jos ostettaisiin nyt uusi pytty ;) Olihan päivän huumoripläjäys, naurettiin ihan katketakseen. Siis sitähän me toki tarvittaisiin, ja se ostetaan joka tapauksessa, mutta että lahjaksi. No, omahan oli ideani, tarvii myöntää... Ehkä kuitenkin keksimme jotain muuta vähän hauskempaa...