Ja ihan just tasaisella käyrällä. Pituutta on 56,2 senttiä ja painoa 4685 grammaa. Neuvolan tädin(kin) mukaan neiti on oikein virkeä ja terhakka, ja ainahan se on kiva kuulla. Vomppiksen napa ei vaan oikein ole vielä kunnossa, joten ensi viikolla mennään uudelleen käymään neuvolassa laappiksen merkeissä.

Kiitoksia muuten kommenteistanne, ne lämmitti! Mun mielestä olis ihana, jos vomppikselle vois antaa nimeksi Wompattiina, mutta luulenpa, että papin kanssa saisi neuvotella ja pitkään. Nimi on jo päätetty sulassa yhteisymmärryksessä, mutta paljastetaan vasta sitten aamenen jälkeen. Tosin just eilen miehen kanssa mietittiin, että mitenköhän sitä pääsee womppis-nimestä eroon. Lapsiparkaa äiskä kutsuu varmaan vielä täysi-ikäisenäkin womppikseksi... Ja juu, en mä kauheasti siitä siivouksesta muuten stressaa, alkaa vaan jo ärsyttää nuo villakoira-valioyksilöt nurkissa ihan itseäkin. On vissiin mennyt taas jokunen tovi kun viimeksi on siivottu... Onneksi nyt on suurin osa vuorokaudesta pimeää, ei häiritse nuo ylettömän likaiset ikkunat niin paljoa!

Kysyin muuten neuvolassa tuosta iltakiukusta, ja sain vastaukseksi, että saattaapi sittenkin olla vatsakipuja. Varsinkin kun tuo womppis yleensä tankkaa pitkin iltaa, eli syö enemmän kuin muuten päivällä, niin se voi johtua siitä. Ollaan kokeiltu sitäkin, että onko hänellä nälkä, mutta silloin kiukutellessa ei kelpaa tissi sen paremmin kuin pullokaan. Tai sitten on tosiaan niin väsynyt, että kiukkuaa sitä. Mutta nyt lähden seurustelemaan miehen kanssa, kun sain sen töistä kotiin! Yritän taas pysyä kuulolla.