Siis juu, ei ole kesää näkynyt, mutta värianalyysin mukaan mulle sopii kesä-sävyt. Tosin olen siitä "outo", että kuulemma kaikki "värivuodenajat" sopivat mulle, eli mikään ei pahemmin tee naamastani keltaista tai kalpeaa. Mutta parhaiten ehkä sopi kesä. Semmoista torstai-illan annista.

Tänään käytiin ostamassa alakerran vessaan uudet kaakelit ja kalusteet. Pyttyä ei hankittu vielä, mutta kaapit ja pesuallas. Saadaan pikkuisen pyllyä sitten pestä ihan uudessa altaassa. Menee kyllä hetki ennenkuin päästään remontoimaan, mies kun lähtee maanantaina leirille ja palaa vasta lauantaina. Syyslomallaan sitten ajatteli rempata. Onpahan kilkkeet valmiina motivoimassa. Onneksi meillä on kaksi kylppäriä, niin että on kohtuu kivutonta sen suhteen tuo remppa.

Toivottavasti nyt pikkuinen pysyy mahassa ainakin ensi viikon vielä, ettei miehen tarvitse lähteä kiireellä kotiin. Toki on kyllä valmistautunut siihenkin, ja jos niin käy, niin ei voi mitään. Enemmän toivon, ettei niitä ns. vääriä hälytyksiä tulisi, ainakaan ensi viikolla. Sen jälkeen ei enää haittaa.

Nyt sain vihdoin noita kuviakin ladattua tänne, joten tässä olkaa hyvät: Vompatin "uudet" lakanat, suoraan 40-luvulta. Tuohon maailmanaikaan ei taidettu pussilakanoista tietää mitään, kun nuo on noita omituisia taittolakanoita, mutta tarvii jotenkin yrittää viritellä nuo...

1903314.jpg

Sitten tässä on vompatin nukkumapesä. Prinsessalla pitää olla sänkyjä sänkyjen sisällä...1903311.jpg

Ajateltiin ensin, että laitetaan pikkuinen suoraan pinnasänkyyn, mutta se alkoi tuntua kamalan isolta. Siispä tehtiin tämmöinen ratkaisu. Tuo laatikon suojus on ollut mun sängyssäni joskus seitkyt-luvulla. Isosisko lahjoitti uninallen sänkyyn ja tuo isosilmäinen kameli on tuliainen kesän Tunisian matkalta. Epäiltiin kyllä miehen kanssa, että vauveli pelkää moista mulkosilmää...