Viime päivät on mennyt tiukasti jouluvalmisteluja tehdessä. On käyty shoppaamassa joululahjat, siivoiltu ja tänään käytiin jouluruoat ostamassa. Vaikkakin mennään mun vanhempien luo aatoksi, niin joulupäivänä tulee sitten muutama ystävä piipahtamaan, ja silloin taas syödään hyvää :)

Olen ilmeisesti ollut aika kilttinä, kun olen jo muutaman lahjan saanut, ne tosin avataan vasta aattona. Molemmille neideillekin on tulossa ihan kivasti lahjoja, vaikkei tuo nuorempi niistä taida vielä välittää. Henriikka sen sijaan on innokkaasti ihaillut joulukuusta, joka tänään koristeltiin. Perinteisesti se on koristeltu aatonaaton iltana glögiä nautiskellen, mutta kun saatiin kuusi jo tänään, niin päätettiin koristella se samantien. Tai oikeastaan kuuset, isonsiskon huoneessa on myös oma puu, tosin hieman pienempi kuin olohuoneessa. Käytiin viime viikolla hakemassa mies kotiin leiriltä, ja varuskunnassa oli jo joulukuusi koristeltuna. Pikkuneiti katseli sitä silmät pyöreinä pitkän tovin, joten sen takia aikaistettiin... Saa nähdä, kuinka pitkään se tuossa kököttää. Pikkuinen tykkää muutenkin jouluvaloista, niitä katsellaan innokkaasti pitkät tovit. Isosisko leikitti pienempää joulukuusenpallolla, ja se taisi olla kivaa, kun niin kovasti sen jälkeen jokelleltiin. Pikkuneiti on siis kova juttelemaan.

Huomenna olisi tarkoitus tehdä vielä joulukarkkeja, ja jos jotain viime hetken ostoksia ilmaantuu (mm. joulun iltapäivälehdet), niin ne käydään hankkimassa. Lisäksi käyn muutamaa ystävää joulumuistamassa. Lehdenjakajallekin on joulukahvipaketti odottamassa, pitää vielä laittaa pakettiin. Jotta jaksaa ensi vuonnakin tuoda lehden ajoissa meille! Joten ihan joulufiiliksillä tässä ollaan. Huomisillan urakka miehen kanssa on sitten paketoida lahjat, ja samalla nauttia muutama mukillinen glögiä joulumusiikkia kuunnellen.

Mukavaa aatonaattoa kaikille ja Joulua samaten, jos en tänne huomenna enää ehdi kirjoittaa!