Nyt on jo lähes 3 päivää "lusittu" tätä pelättyä/odotettua äippäriä. Tosin lauantai ja sunnuntai nyt tuntui ihan tavalliselta viikonlopulta, joten varsinaisesti riemu alkoi vasta tänään.

Pikku-neiti sitten päätti, ettei aika käy heti pitkäksi. Lähdettiin eilen kauppaan tutkailemaan vessan uusia kaakeleita ja kalusteita, ja just kun oltiin päästy kyseisen alan liikkeeseen, niin neiti ilmoittaa, että hänellä on TOSI kurja olo. Argh! Tätä ei tietenkään kotoa lähtiessä voinut mainita... Ajateltiin, että penskalla on vaan tylsää ja kärrättiin se muksunurkkaan tuijottamaan videota, missä viihtyikin ihan hyvin. Kotimatkalla alkoi marina uudelleen, ja kotona sitten päätettiin mitata kuume. Melkein 38 astetta ja vähän kotiinpaluun jälkeen harras syleileminen (vanhalla) pytyllä vatsan sisältö tyhjentäen. Katottiin miehen kanssa toisiimme, että ei taida neiti huomenna (eli siis tänään) kouluun lähteä.

Aamulla mun piti jo seitsemän aikaan lähteä viemään miestä töihin, kun auto lähti huoltoon. Neiti siis aikaisin ylös ja vointia tiedustelemaan. Vastaus kysymykseen, mikä on olo, oli "ihan hyvä." Puoli lasia vettä ja takaisin vanhan Arabialaisen syleilyyn. Neiti takaisin punkkaan ja meikäläinen hakemaan äiskältä autoa lainaksi, jotta mies saadaan töihin. Onneksi muuten ei yöllä ollut oksu tullut, tämä päiväsaikainen oksentaminen on paljon siistimpää. Ja onneksi neiti on jo sen verran vanha (tässä kuussa 9), että tajusi lähteä vessaan heti kun siltä tuntui.

Aamupäivän neiti nukkui ja katseli leffoja, mä kävin vompatin kanssa neuvolassa. Kaikki edelleen sen suhteen mallillaan. Nyt vaan toivotaan kovasti, ettei oksutauti iske minuunkin.

Neitikin oli kivasti piristynyt aamupäivän aikana, ja päivällä jo ruokakin maittoi ja pysyi sisällä. Koulukaveri kävi tuomassa läksykirjat, ja niitä sitten pakerrettiin iltapäivä. Likka keksi kivan keinon pitää minua apuopena, kaikki mahdolliset jutut pohdittiin, että "meneeks tää nyt näin..." Tulihan harjoiteltua kolmannen luokan matikkaa (vaikeaa oli!).

Vauvan vaatteita en tänään ehtinyt pesemään, mutta ei niitä nyt ihan heti todennäköisesti tarvitakaan. Sen sijaan päätin panostaan perheen ruokahuoltoon. Nyt mulla on aikaa vääntää kaikkia kivoja reseptejä, joita aikaisemmin arkena ei ehtinyt. Saa nähdä kuinka kauan mun innostusta kestää. Tänään on tarjolla Kala-pinaattipastaa. Mielenkiinnolla odotan, tarviiko sitä enää toiste tehdä...

Huomenna toivon mukaan ohjelmassa on omatoimi-päivä, neiti lähtee kouluun, jos olo on yhtä hyvä kuin nyt. Keskiviikkona mennään tutustumaan äitiyspoliin. Jännittää jo...